SRBSKÝ AJVAR.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY ZELENINA / 




INGREDIENCE: 2 velké baklažány, 8 rajčatových paprik, 2 stroužky česneku, citrónová šťáva, mletý pepř, sul, olej, petrželka. POSTUP PŘÍPRAVY: Zeleninu upečeme v troubě. Baklažány během pečení propícháme vidličkou, aby se lépe propekly. Upečené oloupeme a zbavíme semen. Umeleme nebo jemně rozsekáme. Přidáme velmi jemně nakrájený česnek a petrželku. Osolíme, opepříme, okyselíme a zakapeme olejem. Necháme v chladnu proležet a mažeme na topinky. Obkládáme plátky rajčat a půlkami vypeckovaných oliv.

SRBSKÝ AJVAR. SRBSKÝ AJVAR.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1355 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz